Hallo, welkom!

Mijn naam is Nikkie van der Wielen, aangenaam! Het lijkt me super leuk om hier wat meer over mezelf te vertellen.
Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Sport & Bewegen als bewegingsagoog en de opleiding Sportkunde als Lifestylecoach (MBO&HBO).
In mijn opleidingen heb ik veel verschillende stages gelopen: Baby zwemmen geven, zwemles geven, fitness begeleiden, volleybaltraining geven, groepslessen verzorgen, gymles in het basisonderwijs verzorgen, sportevenementen organiseren, senioren gym verzorgen, sportprojecten leiden en momenteel geef ik nu ook fitclub waar ik mensen voor opleid.

Healthy Active Lifestyle
Mijn verhaal: 1,5 jaar geleden ben ik begonnen met krachttraining , een hobby die is uitgegroeid tot een enorme passie! Ik ben veranderd van bankhangster naar bodybuildster.
Ik voel me super fit en help nu anderen om fit te worden!

Coaching
Mijn leven staat in het teken van het promoten van gezonde actieve levensstijl. Ik werk vanuit mijn eigen resultaat en vind het super om anderen te inspireren met mijn levensstijl. Veel verschillende mensen, veel verschillende doelen. In deze maatschappij merk ik dat veel mensen vooroordelen hebben: Gezond eten is vies..gezond eten is afzien!
Sommige mensen zijn al jaren aan het lijnen, wat doodzonde is! Ik kan je een makkelijke manier aanleren om lekker en gezond te kunnen eten en te genieten van het leven.  Ik doe dit niet alleen, samen met een gemotiveerd team van leuke spontane mensen helpen wij anderen om het beste uit hun dag te kunnen halen.

Zoek jij een oplossing om op een gezonde manier jou doelen te bereiken?
Neem vrijblijvend contact met me op, ik vertel je er graag meer over!